Jdi na obsah Jdi na menu
 

Smyslem toho zveřejnění  je ukázat randechtivcům na internetových seznamkách (ne ještě dostatečně zkušeným), co takové seznamování může obnášet. Uvedeny jsou zde jen extrémní typy - zdůrazňuji proto, že se vždycky najdou tací, kteří se tím cítí jaksi ukřivděni a berou to tak, že nepočítám s těmi ostatními a že nevím o tom, že ne všichni jsou takoví a že jen škatulkuju, že je spousta výjimek apod. Extrémní typy jsou vždy a všude. Zde jsou uvedeny některé z nich.

Extrémní typy žen:

1. Věčná hledačka
Dívka průměrného vzhledu, obvykle introvertní, plachá. V reálu má problémy s navazováním komunikace. Je unešená množstvím nabídek od virtuálních nápadníků, čili docílila názoru, že je velmi žádoucí a atraktivní. Už se nespokojí s průměrným klukem, chce toho nejlepšího z nejlepších. Je schopná se sejít s 30-60 muži a nevybrat si žádného. Když už se jí někdo líbí, říká si "co když si s ním začnu, ale tím pádem promarním šanci poznat kluka ,který je třeba ještě lepší než on, vždyť nápadníků čeká v řadě ještě spousta a na tomto principu se seznamuje. Obvykle končí tak, že nebude mít nakonec nikoho, protože ten dokonalý krásný kluk na kterého čeká zase nebude chtít ji, protože to, že je krásná a atraktivní, je jen její utkvělá představa. Čili až tato euforie z dobývání opadne, ona uzná ,že zas taková hvězda není, tak se bude snažit zpětně vracet k těm, které předtím odmítla. Jenže ti už zpravidla nebudou jevit zájem.

2. Zlatokopka
Dívka, zmatená virtuálním světem, přestává si uvědomovat, že za compem je každý průměrný občan bohatý manažer atletické postavy prohánějící se po silnici v novém Audi. Získá utkvělou představu, že je velmi žádoucí a hledá partnera, který ji dokáže finančně hýčkat. Pokud nevlastníte zlatou kreditní kartu, netrávíte víkendy na své jachtě a nejste minimálně mediálně známí, nejste hodni ani toho vyvenčit jí domácí zvířátko :-) Kupodivu se těmhle dívkám vždycky nějak poštěstí na zbohatlíka natrefit, poté co z něj vysají uspokojivou částku (zaplatí za ní imaginární životně důležité dluhy, kurzy angličtiny apod.), ho opustí a hledají dalšího, na kom se přiživí. Divili byste se, znám jich opravdu dost.

3.Egocentrik
Velice rozšířená kategorie, holky, které mají nějaký závažný mindrák a hodlají si své sebevědomí na někom spravit, prostě vysají vaši energii a tím si natřískají své mizerné ego. Budou se k vám chovat velice arogantně, odmítavě, budou působit nepřístupným dojmem... budou si hrát na nedobytné královny, které rozhodně nemají o kluky nouzi. Realita je ovšem jiná. Je naprosto marná snaha pokoušet s nimi udržovat konverzaci či se s nimi rovnou scházet. Jediné čeho tím docílíte, že budete mít sražené sebevědomí. Když se s nimi setkáte (dívky si vybírají pro live setkání průměrně hezké typy - na těch se můžou výborně svézt, s nadprůměrně hezkými muži se neschází, neboť riskují že budou samy odmítnuty a tím by jejich ego ještě víc utrpělo), budou se bavit tím, jak se je pokoušíte dobývat a pak si s láskou vychutnají jak vám dají košem. Většina z nich to dělá rafinovaněji, dají vám naoko šanci a po setkání vám pošlou nějakou peprnou smsku ve smyslu toho, že toto opravdu nečekala nebo že nejste kluk kterého hledá a abyste jí už nekontaktoval.

4.Královna
Bývají to obyčejné holky, které ovšem nějakým způsobem na internetu vynikají. Buď vlastní nějakou ateliérovou ,výborně nafocenou fotografii na které vypadají jako modelky, nebo dokáží zaujmout psanou formou. Mají utkvělou představu, že vše se točí kolem nich, že ony nemusí hnout brvou a chlapi ať se snaží. Flirtují naprosto s každým, ale nikoho ve skutečnosti nechtějí, nepotřebují. Stačí jim to, že je někdo neustále dobývá, lichotí jim, podlézá... Obvykle jsou už zadané či vdané ale potřebují si dokázat, že jsou stále v kurzu a žádoucí. Není nic výjimečného, že si pár let uberou :-)

5. Vychovatelka
Mají obrovské zastoupení... Jsou to holky které se nechají dobývat, působí velice příjemným dojmem, říkají vám věci které chcete slyšet... ALE... má to jedno ALE... po setkání s vámi vám řeknou že mají kluka, ale je jim nevěrný či jejich vztah skřípe a tímhle setkáním s vámi mu chtěli dát lekci...

6. Kámoška
Moc hezká sorta holek. Zjistily, jak je snadné flirtování přes net, sešly se s pár kluky, kteří je pozvali na drahé večeře, obědy... do kina, divadla... a teď přišel čas z toho profitovat. Schází se s vámi už jen proto že se momentálně nudí nebo abyste za ně zatáhl kino nebo večeři. Obvykle vám na rande přijdou totálně znuděné, budou zívat, budou s vámi minimálně komunikovat... najedí se zadáčo, zkouknou film, ani nepoděkují ,řeknou čau a už se neozvou :-)

7. Panička
Holky které jsou v průměru o 10 let starší než vy, bývají vdané nebo zadané, ale jejich vztah je příliš fádní a potřebují si povyrazit. Jsou schopny vám nalhat opravdu cokoliv, jen aby si užily :-)

8. Cestovatelka
Už se vám stalo, že jste si psali 3-4 týdny s nějakou dívkou, cítili jste vzájemné sympatie a ona vám pak řekla ,že odjíždí za měsíc na rok a půl s kamarádkou do Anglie (za Anglii možno dosadit libovolnou zemi) ? Určitě ano... toužíte po měsíčním románku? Toužíte být něčí "záloha" kdyby jí to náhodou v dané zemi nevyšlo, aby se měla ke komu vrátit? Tak je to dívka přesně pro vás...

9. Trhovkyně
Holka, která má velmi silnou nadváhu či nějakou na první pohled velmi viditelnou kosmetickou vadu, ale hodlá jí před vámi zamlčet a doufat, že vás prostě nějakým způsobem pak v reálu ukecá. Odmítne vám poslat svou fotografii s výmluvou, že nemá scanner, foťák, že to prostě neumí, na otázku ohledně postavy odpoví že "tak akorát" či "není to tak hrozné" nebo ještě lépe "tobě nejde o mou duši?", v reálu pak žasnete s kým že jste se to sešel, dotyčná bez známek rozpaků vám vytkne váš pohrdavý pohled s komentářem že vám to přece říkala... nebo dělá jako by se nic nestalo, nechá se pohostit a když cítí pochopitelné odmítnutí tak se přiřítí s výmluvou, že se vrací ke svému bývalému :-)

10 Workoholička
Jsou to dívky, které vám řeknou že se seznamují přes internet ne proto že by je nikdo nechtěl, ale prostě že nemají čas si někoho hledat v reálu, že mají hrozně moc práce a málo možností... Opravdu tomu věříte? V tom případě jak se s vámi chtějí v reálu setkat, když nemají vůbec čas? Kdy se budete vídat, když jsou celé dny tak zaneprázdněné? Obvykle jsou to typy výše popsaných Trhovkyň.

11.Masochistka
Holky, které vám neustále vypráví o svém ex, i po setkání v reálu mají nutkání vás srovnávat se svým bývalým, nezřídka vaše setkání končí větou že se k němu nakonec vrátí... pokud chcete celý krátký vztah soupeřit s jejím minulým klukem, je tato volba přesně pro vás.

12. Vědma
Dokáže vás během 2, 3 vět zaškatulkovat, odhadnout celý váš minulý život a jasně ví, že vy nejste kluk, kterého ona hledá.

13. Podnikatelka
Tahle sorta už pomalu z internetu mizí, ale je důležité se o ní zmínit. Jsou to dívky (nebo pánové) kteří vám po 3-4 zprávě napíší, že by vám velmi rádi zavolali, ale bohužel nemají kredit, ale když jim pošlete číslo dobíjecího Twist/Oskar/Go kuponu....

14. Únikářka
Též početná skupina dívek, hledající si na internetu zadní vrátka pro svůj momentální skřípající vztah. Pochopitelně to, že někoho mají vám zatají, zkouší vás, zda jste opravdu lepší než její současný přítel... ale i když nakonec jste a testem projdete, dotyčná stejně nedokáže svého současného přítele opustit, protože přece nezahodí tak dlouhý vztah jen tak... čili se dostáváte do kolotoče lží... nebo rovnou dostanete kopačky.

15. Fetka
Narkomanka či alkoholička... která se rozhodla začít "nový" život s novými lidmi. Partnera nehledají, spíš někoho, z koho vysají veškerou jeho energii pod pojmem "láska" či "přátelství", pokud jste samaritán a myslíte si že jí z toho dostanete, jste na omylu, ony nepotřebují oporu, ale někoho, na koho přenesou svůj vztek za svůj dosavadní zničený život. Od těch raději rychle pryč………

16. Pecka
Dívka velmi introvertní, plachá, neprůbojná, ve větší míře flegmatická, jde na rande s tím pocitem, že nemusí dělat pro "případný vztah" vůbec nic, že o všechno se postará kluk, neboť se domnívá, že její fyzická přítomnost (nikoliv duševní) na rande musí bohatě postačovat. (o zábavu, rozhovor, budoucnost se musí postarat muž) Ona jen bude nezúčastněně sedět a zírat, popř. odpovídat na jeho otázky jako při policejním výslechu, nebude sama vyvíjet naprosto žádnou iniciativu, bude jen čekat, co z toho sezení z jeho strany vyplyne :-) Typ Alenky Matyskové…..

17. Skokan
Holka či žena, která má stálý vztah a nechce jej narušovat, ovšem cítí potřebu dokázat sobě sama, že je ještě přitažlivá a že kdyby chtěla, dokázala by utáhnout chlapa na vařené nudli. K tomu experimentování ji vede fakt, že její vztah, jako ostatně každý, po nějaké době poněkud ochladne a není to jako ze začátku. Pokud to nedělá z naprosté sexuální frustrace či není vyložená nymfomanka, většinou si potencionálního milence dost vybírá, je-li z čeho. Klade důraz na bezpečnost a nezanechává stopy v podobě jednoznačných dopisů či SMS...

18. Popelka
Klasická "dívčí dvojice", která se týká holek ve věku 12-25 let - jedna celkem pěkná až atraktivní a jedna nevýrazná až ošklivá - účelové spojenectví, protože v kontrastu ta hezčí ještě víc vyniká a ta škaredější ví, že na ni občas zbude někdo z těch, co neuspějí u té hezčí... Tady se občas zkouší vymanit z této role, ale předpokládám, že po čase se do této role vrací nebo ji provozují souběžně, protože samy nemají tolik sebevědomí, energie a šarmu, aby se vydaly na "sólovou dráhu"...

19. Koňařka
Jedna se o typ holek ,které jeví zájem o koně (ev. jiné zvířata). Pokud je to ve věku dejme tomu 14 let, tak se nic neděje, ale později už to je často průser. Ve vztahu se taková holka projevuje jako workoholička s tím, že v citové stránce její partner neustále musí soupeřit se 4nohým přítelem. Bohužel, téměř vždycky tento boj prohraje a díl lásky co na něj zbude je zmenšen nebo plně věnován zvířeti. Psychologicky dodatek - holky tohoto typu mají s velkou jistotou závažný rodinný nebo jiný problém táhnoucí se z dětství.



Extrémní typy mužů:

1. Manažer
Vcelku rozšířená sorta lidí, napíší vám hned na úvod či po druhé větě ,že pracují jako manažer/majitel/prezident některé z větších společností, ihned se pochlubí svým čistým příjmem, chatou, luxusním vozem... hledají dívku, která je bez chyb a dokáže je reprezentovat. To jsou ti, co to myslí vážně, pak je tu druhá skupinka, která si celý svůj majetkový poměr vymyslela, aby dotyčnou dívku dokázala zaujmout. Jedná se zejména o studenty nebo muže zaměstnané ve státní správě.

2. Atlet
Holt na internetu je každý Schwarzenegger s 52cm bicepsem. Každý je sportovec hrající profesionálně fotbal, tenis... leč realita bývá povětšinou jiná.

3. Spammer
Už znuděný člověk, který se rozhodl situaci řešit po svém. Rozešle všem holkám jednu a tu samou dopředu připravenou zprávu a čeká, která z nich se chytne. Většinou se jedná o jednu větu s uvedením svého telefonního čísla a nabídkou sexuálních služeb podepsanou svým křestním jménem.

4. Dealer
Pošle Vám nejčastěji fotku někoho jiného, či fotku upravovanou 100x photoshopem ,za použití několika filtrů a bude spoléhat na to, že vás v reálu prostě nějak ukecá.

5. Záletník
Zadaný či ženatý muž, který si hledá povyražení. Je jich opravdu velká spousta, internet jim zaručuje poměrně vysokou anonymitu a dotyčné můžou nalhat opravdu cokoliv. Bohužel těmto lidem, jelikož mají své zkušenosti a de facto nemají co ztratit, to vychází ze všech nejlíp.

6. Lovec
Hledá na internetu jen další zářez, je mu jedno s kým, hlavně že jich bude hodně. Už mají své osvědčené metody a opravdu jim to vychází.

7. Herec
Ojedinělá sorta lidí. Vymyslí si své jméno, povolání, bydliště, zájmy... s dotyčnou se sejdou a předvedou jim výborný herecký výkon. Jsou schopni opravdu všeho. Když se jim podaří dotyčnou dostat, vymyslí si jméno nové a zkusí to zas na další holku. Jedná se o mix Záletníka a Lovce s tím rozdílem, že Záletník je občas férový a svůj rodinný stav přizná a na rozdíl od Lovce si své "oběti" vybírá, nejde s každou.

8. Plašan
Obrovská skupina mužů, chybí jim sebevědomí, nedokáží oslovit holku v reálu ze strachu z odmítnutí. Když se zamilují, na své partnerce visí a udělají doslova to, co jim na očích uvidí. Paradoxně jim tento vztah nevydrží, protože ať je holka jakákoliv, prostě potřebuje frajírka, který na ní bude kašlat, aby se pak mohla kamarádkám vyplakávat na rameni, jak je ten její vztah hrozný :-) S těmito muži se holky spíše kamarádí, než s nimi chodí, nebo je mají do zálohy, když na ně jejich přítel nebude mít čas.

9. Hledač pokladů
Kluk, kterému není žádná dobrá, má o sobě velmi vysoké mínění a chce k sobě jen tu nejlepší, kterou stále nenachází, protože si neuvědomuje, že nikdo není úplně dokonalý. Často má nějaký problém z dětství a má pocit,že mu bylo ukřivděno a že on je ten správný typ pro správnou ženu.Většinou je to izolovaný jedinec,který má pocit ,že až najde tu správnou berušku,tak bude šťasten do konce života.Typ Citraka

10. Američan
Kluk žijící v cizině, hledající si přes internet dívku v Čechách. Buď jí naslibuje život v dané zemi, ve které se nachází, nebo častější varianta, "rozpracuje" si tu 5-6 holek, kterým imponuje, že se o ně zajímá "cizinec" a buď si s každou užije a pak odletí, nebo s vyvolenou zažije prima románek, ač má stálou přítelkyni či manželku v zemi ve které momentálně bydlí. Setkal jsem se s případem, kdy kluk naivní holce zaplatil letenku, poslal jí svoje falešné fotky a ona se pak v cizině nestačila divit, na letenku zpátky neměla, takže si na ní u "přítele" musela "vysouložit" :-) I takové věci se dějí, ale když se někdo hrne za pohodlným životem v exotické zemi... :-)

11. Hrdina
Muž, který se snaží holkám jakkoliv zavděčit, vyhledává hádky žena vs chlap a snaží se ohromit dotyčnou svým virtuálním hrdinstvím :-) Vesměs je to zakřiknutý plachý hošík, který si na internetu udělal "ramena".


12. Poslanec
Kluk, který je schopný vám posílat virtuální slohové práce, statě ve formátu A4...a v reálu ze sebe nevypotí víc než jednu větu, jedná se o těžkého introverta, kterému ale nedělá problém psaná forma projevu.
Setkala jsem se i s několika případy opaku Poslance. Napíše toho opravdu velmi málo, ale v reálu je to celkem šok, protože se to vyvine v poměrně dlouhou, plynulou, smysluplnou diskusi a mlčení se v těchto případech moc nevyskytuje. Tento typ jsem zaznamenala především u studentů práv :-)

13. Mimozemšťan
Opravdu je jich mnoho. Jedná se o průměrně hezké,dostatečně zajímavé a obvykle i relativně úspěšné inteligentní muže. Tudíž někoho, na koho když ženská narazí, řekne si: “jo, to by mohlo být fajn”. Obvykle reagují velmi vstřícně, srší šarmem, chtějí se znovu setkat. A následně fungují jak z jiného světa. Prostě buď zmizí z povrchu zemského, nebo zapomínají co řekli, případně perlí pomocí jiných, naprosto neočekávaných a argumentů, akcí či schopností. Až si člověk řekne: “Ten se snad úplně zbláznil.” :-) A zanechává je v propadlišti věcí, co nevyšly, byť vypadaly slibně. Mimozemšťan je z toho obvykle zdrcen, nechápe důvody tohoto kroku, tváří se opět normálně, opět srší šarmem a chce se sejít. Záleží na toleranci a vyhraněnosti ženy, kolikrát se takové kolečko s jedním mimozemšťanem opakuje.
Trefný komentář, který mi k tomu napsal kolega: Typ Mimozemšťan je jen variantou Herce - "mimozemské" chování předvádí tehdy, kdy ulovil či právě loví jinou a kontakt s předchozím úlovkem pro něj představuje problém. Pokud uloví a uspěje, zařadí ho do databáze na horší časy a vrací se zpět k předchozím, které jsou k tomu ještě svolné. Pokud neuspěje, platí totéž bez "uložení".

14. Ufňukánek
Muž, který neví o ženách vůbec nic a předpokládá, že ke vztahu stačí ,aby to oba "mysleli upřímně". Jeho namlouvací schopnosti jsou nulové a připadají trapné i ženám, které by jinak vzaly každého... Většinou je tělem i duší oddán nějakému koníčku, jemuž věnuje všechen volný čas (když už ho ty ženy nechtějí...) Pokud se s některou setká, dokáže o tom koníčku vykládat celé hodiny... Většinou končí s holkou, která je sice nevzhledná a neprůbojná (byli seznámeni přes společné známé, či přes seznamku), ale zato velice touží po dětech a je ochotna je mít s kýmkoliv.

15. Bagr se zpátečkou
Opravdu ojedinělý případ člověka neúspěšného jak profesně, tak ve stránce vztahu, který má extrémní až přímo kosmické nároky na svou vyvolenou: vyvolená musí být fyzicky velice atraktivní, nekuřačka, abstinentka, nesmí chodit pařit, tancovat na disco, musí být věrná, se smyslem pro humor a při tom mu musí poskytnout množství sexuálních rozkoší, přičemž musí zvládat domácí práce a vařit, nesmí od něj chtít žádné peníze a nesmí ho rušit v jeho koníčcích. Tento synteticky vygenerovaný ideál si promítá do každé, na kterou se rozhodne citově útočit a dobývat. Ze začátku srší humorem a vskutku je schopen slečnu pobavit, přičemž je vtipný až žoviální a uvolněný, pak náhle dojde k přesvědčení, že v něm dívenka nalezla zalíbení a ze zábavného společníka se stane bagr a začne na ni tlačit a přesvědčovat ji o tom, jak celý svět je jenom komerční hnus, kde všichni kradou a vystaví před ni paranoický zámek hrůz a že on jí poskytne ostrůvek bezpečí, kam se oba schovají před tím krutým světem. Čím více dívenka couvá zcela rozčarovaná a mává bílým praporkem na pomoc, tím více extrémně na ni tlačí, až dívenka vycouvá nadobro. Jeho to opět utvrdí v tom, že osud je krutý a jeho paranoické představy jsou postaveny na naprosto reálných základech. Ovšem pokud slečna projeví zájem a paranoickým vizím nepřikládá větší váhu, uchvácená předešlým rozšafným vtipkováním a začne ona sama vyvíjet zájem o dotyčného, tak tento nevěří, že by to konečně mohlo vyjít a začne v tom hledat nějaký záměr, jako že dívenka jde po penězích nebo že má určitě nějaký podivný zákeřný zájem, který mu je doposud utajen a nahodí brzdu a nebo dokonce zpátečku a jenom čeká, co všechno bude slečna dělat. Jsou typy dívek, které náhlé ochladnutí přímo vybídne k větší aktivitě a používají všemožné prostředky, aby dosáhly svého, ale on vyvine další teorii, že ta chce určitě jenom sex a ne normální plnohodnotný vztah a sex je přece povrchnost lidstva a to je fuj, a tak to za čas slečna vzdá a teprve když mizí v nenávratnu, tak si on začne uvědomovat, že asi nebude až zas tak špatná a že by s ní i začal chodit, ale že ho nechce, protože tak to na světe je a osud je krutý. Neustálý koloběh pokusů a sebelítosti, depresí a zase hráčské role okouzlujícího svůdníka, který se vlastně bojí dosáhnout cíle.

16. Poustevník
Je neustále přikovanej doma v zatuchlém doupátku s blikajícím monitorem. Bud je to profík a živí se tím (pogramátor, web designer apod.) a nebo člověk, který nenachází v reálném světě dost uplatnění a oženil se s počítačem. Pořád paří všechny možný hry, kouká na filmy a jeho milostné avantýry prožívá převážně s dívkami s příponou gif, bmp, jpg eventuálně přejde na dovádivější slečny s příponou mpeg nebo avi. Kamarády má většinou stejného ražení a nejčastější otázka je “co máš novýho?”. Časem se mu rapidně začne zesilovat stisk pravé ruky(masturbační stisk). O klasický vztah s holkou mu ani nejde, pokud by neměla “něco novýho”, ale vyráží sem tam za vidinou, že uloví nějakou trojrozměrnou kvůli sexu. Je zcela rozčarován z rozporu obrázkových 2D krasavic a 3D holek, které potkává, taky se diví, že jsou všechny oblečené. Spíš ale večer uloží pozici v rozehrané hře a připíchne se na internet, projede email jestli mu nějaká dívenka, se kterou minule chatoval nenapsala a neposlala konečně tu fotku, jak mu slibovala a okamžitě se vrhá na chat. Pro rychlost už má instantně napsané věty v nějakém texťáku a stylem ctrl-c ctrl-v se do toho pustí s vervou : "Je tady ňáká super kočka co to chce v reálu ?"  obyčejně tuhle větu nahodí na sklo každou minutu a doufá, že se nějaká chytí. Pokud ne tak volí ze dvou taktik: jedni vyprsknou ze sebe co nejvíc o své osobě za účelem vyvolat co největší představivost (převážně smyšlený, někdy i reálný) jako: "Jsem vysokej štíhlej sportovec 21 let Praha 3 mám modry oči, hnědý vlasy, vytrhaný chlupy v nose před pěti minutama jsem se holil ,vykoupal a navoněl která mě chceeeeeeeeeeee ???????" Nebo použije zkrácené lákadlo podněcující zvědavost typu : "PRAHA ?" Pokud na to nějaká chatová bloudilka skočí tak se na ni sesype klasický balíček: "kolik ti je ?odkud jsi ?máš fotku ?jak vypadáš?chceš to v reálu?co máš ráda v sexu?chceš si to udělat po telefonu?chceš se udělat po netu?haló, jseš tam?co je s tebou?halooooooooooo?ty kecáš s jiným????!!!!!" Pak si to"rozdá" s nějakou gifackou nebo avickou a jde spát.
K tomuto článku bych rád dodal, že existuje ještě jedna sorta lidí, a to jsou ti, kteří nechtějí dívku jen kvůli sexu, ale chtějí holku, která na nich bude viset a de facto ji budou mít jen na telefonu (spíše smskách) nebo na netu, aby měli pocit že, na ně někdo myslí, že nejsou tak sami, že si mají s kým pokecat, komu se svěřit a komu psát, že ho milují. Přesto jim půjde jen o "virtuální vztah", protože reálného nejsou schopni, nevědí jak se k dívce v reálu chovat, jak se s ní bavit, protože znají vše jen z prostředí internetu. V reálu se s ní budou chtít vídat minimálně... a to ve dnech kdy je přestanou bavit gamesy nebo ve světlých chvilkách nostalgie :-)
Nyní mi shodou okolností přišel komentář k dalšímu typu lidí, jedná se o další variantu Poustevníka.

Nazvala bych ho sběratel/ka fotografií. Tito jedinci se nikdy nebudou chtít setkat. Budou pouze vyžadovat další a další fotky. Oni sami fotky sice také posílají, ale pravděpodobně ne svoje. Stalo se mi, ze jsem od jednoho človíčka dostala asi 3 fotografie různých lidi. :-) V dopise přitom psal “rád bych se s tebou setkal, pošli prosím svou fotografii.” :-)) Jejich nebezpečí vidím především v možné distribuci přijatých fotek. Dají se nalézt např. na chatu. :-) Vzhledem k tomu, že často chtějí pouze erotická fota, dovolila bych si přiklonit se spíše k názoru, že jde o zástupce mužského plémě.

17. Kamenný princ
Z psychologického hlediska velmi zvláštní případ zakomplexovaného člověka, který se jeví zcela jinak než ve skutečnosti je. Kluk fyzicky docela přitažlivý, mající i nějakou část osobního kouzla – šarmu, ale z nějakého důvodu v mládí nezačal chodit s holkama ,buďto za účelem budování kariéry stylem: holky jsou ztráta času, teď budu makat a v pozdějších letech až budu v balíku si to pěkně všechno vynahradím a nebo že se mu prostě a jednoduše nezadařilo nějakou okouzlit do té míry, že by z toho bylo něco víc než pokecání u kafe. Své kamarády mající vztah považuje za podpantofláky a ztracence, protože on je vlastně úplně nezávislej a může si jít kam chce, kdy chce a není vůbec omezovanej nějakou zatracenou holkou, která by z něj ještě pumpovala prachy. V hloubi duše touží po vztahu, ale bojí se, že by se okolí začalo divit, co se to s ním najednou děje a kam se poděly jeho "ideály" a prakticky ani neví, jak by měl "začít". Za kamarády si vybírá lidi, okolo kterých se pohybuje hodně holek, ba i přímo děvkaře a doufá, že se touhle cestou k nějaký eventuálně přimotá jakoby náhodou. Cítí se šíleně nad věcí a že nikoho na světě nepotřebuje a to že by se musel před nějakou holkou "ponižovat" tím, že by ON šel za ní a že by musel dělat ty "trapný věci" jako zvaní na večeře, nadbíhání a mohlo by dojít (a i dochází) k odmítnutí by mohlo otřást jeho egem. Aby se s touto situací vyrovnal, působí jako suverénní frajer, který žádnou nechce a je spíš holkama úplně znuděný, nahlas dává najevo, jak je která hrozná a blbá a prostě nemající šanci, aby si ji on začal vůbec všímat. Občas s nějakou tak ležérně poklábosí a pak se vrací ke kamarádům s tím jaká je to blbka. Mnohem častěji a programově spíš vyčkává, že nějaká si povšimne jeho a začne jej svádět, v nejlepším případě by měla před ním padnout na kolena. Kdy se občas i tak stane, že se s nim začne nějaká bavit, tak zjevně znervózní, mluví o obecných věcech co nejvíc rezervovaně a spíš tu holku mírně ponižuje nebo vystavuje do role prosebníka, který přišel žadonit a vnitřně v podstatě prosí o to, aby to už probůh skončilo a taky jestli nevypadá divně před kamarády. Když si ho kamarádi všimnou, tak nahodí zpátky kamennou masku a s jakoby pobouřeným a ironickým výrazem pronese něco ve stylu "hehehe já nevim, co po mně vůbec chce, proč se na mě jako lísá, fakt nevim, o co jí jde ..". Neznám holku, která by tohle překousla a měla dalších sil, aby se dál snížila a neposlala ho do jistého tělesného otvoru... on pak opět pronese jaká je to tupá kravka. Myslí si, že před kamarády působí jako někdo, kdo má opravdu extrémně vyhraněný vkus. Problém nastává v situaci, kdy se třeba ve společnosti objeví nějaká opravdu výjimečně pěkná, šarmantní slečna, o které něco takového říci nemůže ani omylem, jinak by na sebe strhnul nepřátelské pohledy všech přítomných. Někteří, kteří to s ním myslí dobře, ho pobídnou, ať jde do akce, že tady je možná holka, která by konečně byla něco pro něj. On to neustojí a buď čeká, že ona přijde za ním a je schopnej jen tak stát a dívat se na ni třeba hodinu a když pak ona krasavice odejde, tak řekne, že je kráva, proč za ním nešla. Většinou však řekne, že se nudí a že se jde podívat jinam do města, co se kde děje za akci .. :-))))

18. Bůh
Muž s enormně zbytnělým sebevědomím, který sám sebe vnímá jako naprosto dokonalého, okouzlujícího a bezchybného. Úspěch nemá jen proto, že žádná není ochotna jeho dokonalost uznat a tudíž si jeho přízeň nezaslouží. Není schopen jakkoliv o sobě zapochybovat, protože podvědomě tuší, že by se mu tím zhroutil celý jeho svět. Podobně je na tom i v pracovním životě - buď má neskonalé štěstí a finančně se mu daří nebo velice často střídá zaměstnání či opakuje neúspěchy v podnikání. Ani tady není chyba v něm, ale v náhodě, nepřízni osudu či spiknutí ostatních. Nenajde-li vyloženou otrokyni, je odsouzen k samotě... typ R.ban

19. Obdivovač
Kluk, který na jakoukoliv informaci o protějšku, o který se uchází, reaguje něčím ve smyslu “to je úžasný” a vyjadřuje tak “upřímný” obdiv ke všemu, co se dívce kdy v životě povedlo, jaké má názory apod., i když by holka napsala “koupila jsem si dnes jahodový jogurt”, napíšou na to jak je úžasná a je schopný pět chvalozpěvy na každou položku, kterou ve svém profilu vyplnila.

20. Zkoumač
Někdo, kdo si založí aspoň deset profilů, na každém je za někoho úplně jiného, dává si rovněž pozor, aby se nepřihlašoval na všech ve stejnou dobu, kdyby případní pokusní králíčci chtěli pátrat. Vytipuje si několik pokusných králíků a píše jim z každého ze svých deseti nicků, jednou jako slušňák, podruhé jako prase, pak jako intelektuál atd. atd. a zkoumá, který z těchto typů se bude dívce nejvíce líbit. Až to zjistí, napíše jí ze zcela nově založeného nicku a může tak krásně předstírat, že on je vlastně ten, kterého ona hledá a on přitom vůbec neví, co ona hledá a najednou se tu zčista jasna ten její idol objeví a přesně ví co chce, úplně náhodou má stejné názory jako ona, má nejradši stejnou zmrzlinu... vše řekne samozřejmě jako první, aby to nevypadalo, že to říká jen proto, že to říká ona :-)
Jistý podtyp zkoumače je kluk, který si u profilu zveřejní fotografii nějakého modela, kterou stáhne kdekoliv na internetu (poznat se to dá poměrně dobře tak, že má u profilu jen jednu takovou fotku - víc fotek jednoho modela, to už chce trochu víc hledat) a zkoumá tak dívky, které už má vytipované, že by se mu líbily (ale i zcela cizí) - zkoumá, jak bude reagovat na neznámého hezouna, jestli náhodou nebude výřečnější a milejší na něj jen proto, že to je hezoun a nejde jí tak náhodou jen o vzhled.

21. Bez minulosti
Muž, který údajně pracoval v cizině, přijel do ČR a má zájem o vážný vztah. Má již dospělé děti apod. S obětí ze seznamky chodí na večeře, umí mluvit, chce vědět o své oběti vše a diví se, že oběť háže zpátečku, když plánuje seznámení s obětinými dětmi a chystá se k ní přestěhovat. Jeho svět ale nikomu neukáže, chce jen vše vědět o protějšku. V tu chvíli si již domlouvá schůzku s jinou, která snad nebude tak "zvědavá" a nebude o něm chtít nic vědět.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář