Jdi na obsah Jdi na menu
 

Alpha Prime
Alpha Prime, česká hra.Děj této výborné 3D akční střílečky od českých tvůrců vás zavede hluboko do vesmíru, na asteroid, kde se nachází opouštění důl na těžbu Hubbard. Asteroid se jmenuje Alpha Prime a na jeho oběžné dráze nyní krouží vesmírná loď, na jejíž palubě je trochu zvláštní posádka - zlatokop Arnold a  hackerka Livia, která pátrá po svém milenci.Celkem 6 až 10 hodin zábavy i frustrace, protože pokud si zahrajete na nejtěžší obtížnost, tak budou vaše nervy dostávat pořádnou sodu. Takže je tu celkem dobrý  sci-fi příběh,  který vymyslel Ondřej Neff. Je tu 10 levelů plných akce, 5 NPC, 14 typů nepřátel, 8  zbraní .

na Windows 7 blbne zvuk,takže udělejte následující- nainstalujte hru a poté do ní nainstalujte update a patch. Vysvětlení proč  je níže,bez toho vám hra nebude pořádně fungovat.

update opravuje jeden specifický bug, totiž náhodné padání v závěrečné animačce - upřímně, náhodné nebylo, dělo se pokaždé v naprosto stejný moment. Každopádně pokud chcete AP skutečně dohrát a znát její konec, bez tohoto patche se neobejdete.

patch v1.3 opravuje zásadní problém se zvukem pro majitele operačního systému Windows Vista, nová vlastnost grafického enginu v podobě celoobrazovkového antialiasingu (volba je přístupná v menu nastavení) a co potěší nejvíce - znatelné vybalancování celé hry. Nepřátelé už nejsou über-tuzí jako v minulosti, a tak se může k závěrečné animaci na  normální obtížnost prokousat každý hráč bez nutnosti častého loadování.

zde je odkaz na update, patch a dabing do hry

Kompletní mise jak jdou za sebou
recenze
screenshot
savegame