Jdi na obsah Jdi na menu
 

James Bond 007 Blood Stone
Jedná se o kombinaci akční a závodní hry.Děj nevybočuje ze zažitého konceptu,nechybí v něm mezinárodní teroristé, sebevražedné mise a spousta šperků. Ústřední písen napsala a zazpívala britská zpěvačka Joss Stone.

Blood Stone je první herní bondovkou, která vzniká bez filmové opory.Jedná se o kombinaci akční a závodní hry. Zápletka je původní, byť má být věrná bondovskému dědictví. Na starost jí dostal Bruce Feirstein, spoluscénárista  bondovek  Jeden svět nestačí a Zlaté oko.Děj příliš nevybočuje ze zažitého konceptu a nechybí v něm mezinárodní teroristé, sebevražedné mise a spousta politického žvanění. Ústřední písničku nazpívala zpěvačka Joss Stone, která, přijala i nabídku stát se herní "bond girl". Dostala roli Nicole Hunterové, prominentky obchodující s diamanty, která se s agentem 007 časem zaplete. Bondovi tvář opět propůjčil Daniel Craig a role M se, opět ujala Judi Dench. Všichni herci propůjčili také své hlasy.

při instalaci češtiny to hlásí

Aktualizace produktu počeštění hry James Bond 007 (TM) Blood Stone nebyla správně dokončena z následujícího důvodu: Nelze vytvořit následující soubor: C:\Program Files (x86)\Activision\James Bond 007 (TM) - Blood Stone\BizLaunchLoc.$$APro aktualizaci produktu #title, budete muset aplikaci znovu spustit"Cesta ke složce hry je už defaultně nastavena správně

Udělejte jednoduchou věc,spouštějte hru jako správce.Čeština se bezproblémově nainstaluje.

Kompletní mise jak jdou za sebou
Uložené pozice
Čeština
Recenze
 

Náhledy fotografií ze složky James Bond 007 Blood Stone